perjantai 28. elokuuta 2015

Apuohjelmat

Tässä ohjelmia jota IT- tuki voi tarvita pävittäin ja on hyvä olla mukana:

Recuva
Piriformin valmistama työkalu jolla voit palauttaa tiedostoja hajonneelta levyltä, syväskannaa asemia löytääkseen poistettuja tiedostoja. Lisäksi tämän ohjelman avulla voit poistaa arkaluontoisia tiedostoja siten ettei niitä pysty enään palauttamaan.

Speccy
Piriformin valmistama työkalu, joka kertoo mitä yksityiskohtaisesti mitä komponentteja tietokoneessa on sisällä. Työkalu sisältää lämpötilamonitorin, jolla näet tietokoneen lämpötilaongelmat. Scannaustulokset voi tallentaa kuvankaappaukseen, XML- tai tekstitiedostoon.

CCleaner
Piriformin valmistama työkalu, joka etsii käyttämättömiä tiedostoja ja asetuksia, jonka takia tietokone toimii hitaasti. Ccleaner poistaa myös selainten sivuhistorian ja evästeet jotta selailusi pysyy luottamuuksellisena. Ccleanerin avulla voi myös poistaa ohjelmia jotka käynnistyvät tietokoneen käynnistyksen mukana.

Defraggler
Piriformin valmista eheytystyökalu, joka järjestelee tiedostot siten, että tietokoneesta tulee tehokkaampi. Voit valita tarkasti mitä haluat eheyttää; voit valita kansioita, ajureita ja tiedostoja.

WhoCrashed
Resplendencen valmistama työkalu, joka antaa tarkat tiedot ajureista jotka aiheuttivat tietokoneen kaatumisen/blue screenin.

7-ZIP
ZIP-arkistointiohjelma, joka purkaa ja pakkaa tehokkasti. ZIP-tiedostot vievät vähemmän tilaa kuin tavalliset tiedostot, joten tidostojen siirtäminen on nopeampaa ja tiedostot vie vähemmän tilaa.

Malwarebytes Antimalware
Malwarebytes Antimalware on Malwarebytesin valmistama ohjelma haittaohjelmien poistoon. Malwarebytes Antimalware on tunnettu nopeasta virustunnisteiden päivittämisestä, erinomaisesta virusten löytämisestä ja Chameleon- tilasta joka sallii MalwareBytesin asennuksen myös saastuneelle järjestelmälle jossa haittaohjelma estää virustenpoisto-ohjelmien asennuksen.

Hiren's BootCD
Tämä CD- levy sisältää kaikki tarpeelliset työkalut järjestelmän pelastamiseen. Tämä CD sisältää satoja työkaluja mm. optimisointiin, verkkoon, kiintolevyyn, viruksenpoistoon ja paljon muihin.

Teamviewer
Tämän avulla IT-tuki voi hallinnoidan toisen konetta etäältä. Hyvä esim. tilanteessa jossa puhelinneuvonta ei auta ja asiakas asuu pidemmän matkan päässä joten paikan päälle tuleminen ei onnistu

Revo Uninstaller
Tämän ohjelman avulla voit poistaa ohjelmia helposti vaikka Windowsin oma poistamistoiminto ei toimisi/antaisi poistaa ohjelmaa. Revo Uninstaller on voimakkaampi ja nopeampi kun Windowsin "lisää tai poista ohjelmia"- toiminto

DiskKill
Tämän ohjelman avulla voit helposti formatoida erilaisia muisteja. Tyhjentää käyttämättömän muistin levyltä turvallisesti käyttämällä One Pass Zero datan tuhoamistapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti